sayyidul istighfar



Monday, March 26, 2012

25th- Birthday...

Happy belated birthday wanie !! 
Tahun ini merupakan tahun yang pertama wanie menyambut hari lahir bersama suami tersayang..opps, sebenarnya bertiga...(baby on coming). hee..

Alhamdulillah..sudah 25 tahun hidup di dunia ini..moga-moga sentiasa dalam kerahmatanNya..
Rindunya pada keluarga..terima kasih banyak2 ditujukan buat mama dan abah tersayang yang selalu mengambil berat dan memberi sokongan pada anakanda..

InsyaAllah, jika ada rezeki, banyak lagi perkara yang hendak dilakukan..semoga diberkati Allah.
 Ameen.

Thursday, March 1, 2012

Assalamualaikum wbt semua...pertama sekali, wanie nak minta maaf kt Bintang Hati ni sebab sudah lama tidak update blog ni. wanie tersangat sibuk dgn segala macam perkara, hari tu untuk majlis perkahwinan wanie di K.Bharu..pastu bln 12 di rumah abang kat Kuching,Sarawak..sekarang, sudah mula persekolahan..banyak nak kena buat..

Lagipun...i have good news! wanie pregnant!..Alhamdulillah..syukur pada Allah...tu yang susah sgt nak concentrate pd blog kesayangan ni..student wanie pun dah mula tanya, knp la cikgu wanie tak update blog dia...hee..maaf la ya..kita ber'blog' dalam kelas je ya..

TAPI...jgn risau...i'm back!..ni sb my husband punya aura la ni..dia yg start blogging lagi, jadi wanie pun nak blogging sama...ha2..ok la, ni time rehat..
nantikan kisah selanjutnya...ya.
Salam.

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget