sayyidul istighfar



Thursday, March 21, 2013

26 years old mummy

Assalamualaikum semua..


Alhamdulillah..dapat juga wanie menjenguk blog kesayangan ni setelah sekian lama..
wani kini bersama suami tercinta dan puteri cinta hati kami, Dhiya Nur Khalisa..
Oh ya, Sekolah baru wanie namanya SMK Kota Samarahan. So far, sek tu ok dan juga pelajarnya..

oh ya, kebetulan pula tergerak hati untuk buka blog ni dan mencoretkan sesuatu sempena birthday wanie hari ni...Wahh...Selamat Hari Lahir Wanie!! dah 26 tahun ni...

For the first time, wanie seakan-akan lupa dengan tarikh istimewa ini..Biasanya, wanie akan tak sabar-sabar tunggu telefon berdering atau bunyi msg wish birthday...tersedarnya, hari ni 21 Mac bila mama tersayang call semalam unttuk wish birthday anak sulungnya ini..terharu kakak....terima kasih mama, abah, adik-adik....:) love you..minggu ni kami pulang ke Kota Bharu...best..

dan...of course ucapan dari suami tercinta, Mr Badiozaman..'Dr' will be....:)..thank you darling..

ok lah...so, perkembangan terbaru wanie..(mcm artis plk den raso)..Now, wanie tgh mengusahakan bisnes kecil-kecilan..jual apa?? ooh as usual..tudung..hihi..n i'm proud to tell u thah i'm one of the Tupperware Consultant and AVON agent..hee..

Kepada anda, jangan lupa 'LIKE' page wani : 'TASS Collection'...every purchased has free gift*
page tu baru dibina dengan gigih oleh wanie..jemput singgah ya di butik online ku itu...ecece..

ok..wani tak sabar nak tunggu berita result SPM adik bongsu kesayanganku, adik Faisal....
InshaAllah berjaya dik!!

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget