sayyidul istighfar



Tuesday, March 15, 2011

Nak cari apa Miss?


Alhamdulillah..wanie selamat sampai ke rumah..Maaf lama sangat dah tak 'update' Bintang hati ni..my lappy rosak, jadi, balik rumah baru dapat online ni..

hmm..kali ni, moh kita bercerita..cerita yang baik, berpengajaran tapi sensasi je tau! ye la tu cik wanie...

Hari tu, wanie ke kedai kasut..hm, 'branded' juga la kan...maklumlah, kaki ni yang nak pakai selipar baru..Tak ada orang sangat..jadi, seronok la pilih-pilih kan..

Ada seorang jurujual ni..nama dia...tuuuuuttt. Amboi..susahnya dia nak senyum, apatah lagi nak layan pelanggan dengan mesra..kalau tanya kali kedua, mesti tunjuk reaksi tak seronok dilihat..
hm, kami bukan saja-saja tengok ok..kami beli..3 pasang lagi..tapi, tak elok la bersikap begitu..kalau pun awak sakit, kerja mesti jalan...jangan malas untuk bekerja..kerja dengan ikhlas, pasti lebih bahagia kan..

Wanie bagitau tauke kedai tu, tak de la kan, saja tanya kenapa jurujual tu tak mesra..
apa wanie, ko tanya???

hee..ya..he

hm..sekurang-kurangnya, dapat meningkatkan cara kerja kedai tu ke arah yang lebih proaktif..insyaAllah..

hidup biar bersemangat! :)



0 comments:

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget