sayyidul istighfar



Saturday, August 8, 2009

si kembar..xsama pun...







Nur Farahana Binti Pauzi..20 tahun, pelajar jurusan sains kesihatan(radiologi) di UIA..(banyak nya nk kena tulis pasal budak ni..)hmm..ni adik wani,kak ngah nama komersial kat rumah...orang cakap kami like a twin...twin?biar benar...xsama pn wajah...kalau sama pn,adik beradik,mesti ada iras kan...tapi ye lah,orang yang melihat mesti lain pendapat dengan empunya diri..ha2..masa kat rumah dulu2 kan,klau p jln2...n bila terjumpa kwn2 mama or abah,mesti mereka ckp..'eh,kembar ke?''adik nampak mcm kakak.."he..sampai je kat rumah,kami trus tgk cermin..huh,tang mana yang sama ngah? hmm..mewarisi mama n abah...biasalah..well....


kami secara jujurnya ada banyak persamaan..nak tau?



1. kami suka cerita hindustan,hero n heroin yang sama..

2. kami suka menyanyi n uji suara (dlm bilik je, x pnh show off dpn public pn...)

3.warna bilik yang sama...(guess what colour?) ha2

4. result UPSR, PMR n SPM sama banyak bilangan A..

5. tuisyen di tempat yang sama

6.masa sekolah rendah, dua2 jadi pengawas sekolah

7.dua2 tak makan sayur

8.memiliki handphone yang sama,warna sama,dibeli pada masa yang sma..

9.dapat masuk MRSM tapi dua2 xpergi...stay kat sekolah masing2

10.suka tidur sama2 ngan nenek(mak abah) masa arwah masih ada..al-fatihah..


hmm..banyak juga persamaan kitorang..ada lagi..tapi orang kata 10 tu ngam2..last but not least..kak ngah,u are the most best sister that i can't get it from anybody else...ever..thank you my sis..hope you will success in everything you wish for..our family is our paradise...insyaAllah...;)

0 comments:

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget