sayyidul istighfar



Wednesday, September 1, 2010

Iklan untuk kita!

Kita sudah pun berada dalam 10 malam terakhir ramadhan..cepatnya..
Baju raya sempat dijahit ke cik jah?

Menjahit tu menjahit jugak, tapi jangan lupa usaha dalam meningkatkan ibadah ya..:)

Ok..kembali menceriakan suasana ramadhan anda..apa khabar pengunjung Bintang hati? Wah..terima kasih ya atas sokongan anda melalui email dan komen-komen bernas terhadap Bintang hati..
Ada juga yang memberi cadangan untuk memperkembangkan minat tentang tudung, menjadi usahawan tudung..opps..jadi usahawan pula? nanti I fikirkan..he..

Kepada 'silent readers' cik wanie, janganlah segan untuk jadi 'follower' wanie..tekan je button follow tu..:)


Sebenarnya, wanie tertarik sangat dengan satu iklan yang wanie baca dalam sebuah buku ni..iklan yang sangat bermakna..macam poster gitu..Boleh juga wanie letak di sini ya untuk pembaca setiaku..

Jom beramai-ramai memeriahkan acara tahunan  malam sejuta pengertian!! malam yang akan mempesonakan anda..

        Masa     : waktu malam di bulan ramadhan sahaja
        Hari      : 10 malam terakhir bulan Ramadhan sahaja
        Apa yang perlu dilakukan  : mencari satu malam yang lebih baik dari seribu bulan.
        Ganjaran   : Mendapat keampunan Allah swt..

Jangan lepaskan peluang ini!!!


p/s: iklan diadaptasi dari buku 'Life is an open secret: Ramadan Special by Zabrina A.Bakar'

0 comments:

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget