sayyidul istighfar



Saturday, September 25, 2010

Peribadi anggun..

Dua hari lepas, wanie pulang ke kampung..nak tengok-tengok rumah yang sedang dibina..sambil bersiar-siar sekitar kawasan, wanie ber'posing' kejap..hee..


Oleh sebab sayang nak petik bunga-bunga, wanie pun berposing dengan ranting pokok yang jatuh..huu

rajinnya adik kakak..

Pastu..bila bosan..wanie baca buku ni..haa..kali ni, wanie nak kongsi la antara buku yang best yang menjadi koleksi..

tup2..dah pun habis baca buku ni semalam..

Buku 'membina peribadi anggun' ni memberikan tips-tips berguna untuk wanita..ada juga diselitkan untuk kaum lelaki..Personaliti dirungkaikan dan memberikan idea untuk kelihatan yakin dan meyakinkan..Dr. HM Tuah sentiasa mewujudkan suasana santai yang bermotivasi untuk menarik perhatian..Oh ya, sangat sesuai bagi yang sudah berkahwin dan bakal berkahwin..

Salah satu sebab wanie suka penerbitan 'karya bestari' ini ialah kerana boleh dikatakan, semua buku mereka harganya murah dan berbaloi..Ye la kan, ilmu di dalam tu tak ternilai..ditambah pula dengan harga yang mampu dibeli oleh kebanyakan orang..Harga buku ni RM 15.00...memang berbaloi!

p/s: nanti kita kongsi buku yang lain pula..

0 comments:

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget