sayyidul istighfar



Saturday, September 4, 2010

With you..

Seusai moreh tadi, laptop di'on' untuk meng'update' blog kesayangan ini..maklumlah, time rajin..kena rajin betul-betul..he..Hujan renyai-renyai di luar..dari tadi sudah menampakkan hari akan hujan..Tak apa, rahmat dari Allah di malam-malam terakhir ramadan..
Sambil menunggu my sis sampai dari Kuantan lepas ni (sekarang masih kat Pasir Puteh katanya) ..apa kata kita imbas sesuatu..

Alahai cik wanie..mau imbas apa? sukanya kitak main imbas-imbas ni..Mun sik imbas sik boleh ka?
( ok tak, Bahasa Sarawak ku? :p)

hee..hari tu, wanie konvo kan, asyik gambar wanie konvo je kan..haa..sekarang, gambar wanie bersama rakan-rakan yang konvo pula..tahun lepas pun boleh la..ramai sahabat wanie yang buat ijazah untuk 3 tahun sahaja, jadi konvo tahun lepas (2009).

ni tahun lepas, pai konvo..

dengan Nashriq..

konvo Faizal dan Pushpa..

bersama keluarga Aishah..

kak isa, my senior..

ei eh, termasuk pulak..ni konvo encik badio 2 tahun lepas..ehehe..nak balas balik entri dia buat untuk saya hari tu..:)

last but not least..my convocation day..(interframe sikit)

Gambar kenangan dengan sahabat yang lain tak ada dalam my Sony..tapi, memori manis itu tetap diingati, insyaAllah..

p/s: seronok dapat berbuka puasa bersama pelajar tahfiz hari ini...Alhamdulillah..:)

2 comments:

Badio Sulaiman said...

mun mok blaja klaka serawak mesti berik kamek d700 lok ok.. pake jadi insentif ngaja

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

huh, mun kitak padah cam ya, lambat lagi la kamek blh fasih..igt mau fasih kinek tok..hu~~ D700 pny pasal..:p

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget