sayyidul istighfar



Thursday, February 11, 2010

Here i come !

Wah3...esok wanie sudah hendak balik kampung..yeah! rindunya..sudah lama ni tak balik..macam mana agaknya di kampung?
(padahal selalu telefon dan skype..hee)...walau apapun, sudah namanya perantau, perasaan mahu balik kampung memang di nanti-nantikan..tapi, satu je yang memenatkan iaitu perjalanannya..sabar je la wanie..bukan lama pun kot..9 jam saja..hee..kali ni, seronoknya sebab adik wanie, farahana tu pun balik juga..banyak ni cerita nak dikongsi..hee..maklumlah beza umur 2 tahun saja..rapat la juga kan..
Tapi semalam, wanie dikejutkan dengan berita dia terjatuh selepas meletakkan motorsikal nya 'on the way' nak pergi kuliah..terpaksa naik 'wheelchair' semasa di hospital. Alhamdulillah..kak ngah sekarang ok dan lututnya saja yang lebam teruk..Alhamdulillah sahabat-sahabatnya dapat dihubungi dengan cepat untuk bantuan. Kepada Mini, Ros dan kawan lain yang tolong menghantar farahana, terima kasih banyak-banyak ya...:) harap kak ngah semakin ok..cabaran minggu peperiksaan pula tu..ya, dia ada 2 paper on that day..kuatkan semangat ya dik..nantikan nak balik kampung ni..:)

Apa nak dibuat di rumah ya? hee..macam-macam 'plan'..insyaAllah semua berjalan lancar..lagipun 8 hari saja bercuti..
Oh ya, di kesempatan ini, wanie nak ucapkan selamat menyambut Tahun Baru Cina kepada Kaum Cina seluruh Malaysia..Gong Xi Fa Cai..:) semoga gembira bersama keluarga..

3 comments:

ijad said...

cantik blog..

Anonymous said...

wanie, selamat pulang...
mas pun balik esok =)
~masz~

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

ijad: tq..just a simple one..:)

mas: ooh..selamat pulang n selamat bercuti mas..:)

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget