sayyidul istighfar



Friday, May 28, 2010

room sweet room..


Pagi tadi selepas menghantar Faisal ke tempat tuisyen, wanie menemani mama ke Billion Shopping Center di Kota Seri Mutiara..ada nak beli barang sikit..Di sana, wanie mendapat ilham untuk menghias dinding bilik wanie dengan menggunakan 'sticker' yang hangat dipasaran sekarang ni kan..pernah tengok tak? mungkin anda pun ada sticker ni..ehehe..
Kalau di bilik KIY, memang sudah lama nak guna pelekat cantik ni, tapi oleh sebab dinding bilik sudah dilengkapi dengan hiasan yang wanie buat masa awal-awal masuk blok f dulu, maka biarkan saja lah yang itu..lagipun membazir pula kalau buang kan..ish..tak elok tuu..

jadi, nak tengok hasilnya?
eh, jangan gelak tau..

ni dinding utama..nama 'wanie' tu memang kat situ sejak masih bersekolah lagi (saja tak nak buang)..

ni pula dinding bertentangan dinding utama tadi..

hee..tak boleh tunjuk banyak-banyak..cukup la yang ini ya..lagipun hiasan ni sekadar yang termampu saja dan mendamaikan hati..tak boleh berlebihan kan..ehehe
wanie sebenarnya cukup minat dalam bab menghias ni, dari kecil lagi..jadi, keluarga pun dah faham sangat..mungkin ikut jejak langkah mama...

oklah, ini saja buat malam ni..semoga bertemu di entri berikutnya..:)

6 comments:

Anonymous said...

Amir: comelnyee..mesti lg cantik klau tgk live..(",)

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

tq amir..he..

Anonymous said...

MH: knp ada gagak dlm bilik ni? msti pencemaran :p

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

MH: ha2 lucu..hmm,bukan gagak..itu merpati(bg nama sendiri) yg sedang mencari ilham..so, duk kt tempat redup di bawah cahaya rembulan..huh

Anonymous said...

wanie is still wanie..hee..=) rindunye nk tgk bilik dpn sy lg!!!hee..ainurrahmah...

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

yes i am..hee..xde lah ainur, hobi la katakan..:) tq for the comment..

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget