sayyidul istighfar



Wednesday, July 28, 2010

So. tell me about yourself..?

Syukur alhamdulillah..tempat temuduga untuk calon Guru Sandaran Terlatih keluaran IPTA sudah diketahui..wanie dapat tempat temuduga di SM Teknik Pengkalan Chepa pada 5 Ogos ini..ya, sebelum tarikh konvokesyen ku..
Sahabat wanie, mirah a.k.a miyau pun dapat tempat sama..ai..apa yang mereka akan soal ya? tapi, dengar kata, yang dapat biasiswa KPM, tak perlu temuduga sangat kecuali ujian INSAK sahaja..hm..tapi kami pun tak pasti..jadi, kena bersedia lah..

" kakak kena get ready, tengok balik paper yang ada tu pasal isu semasa, cari dalam internet maklumat pasal tu..gunalah pengalaman mengajar tuisyen sebaiknya.." pesan ayahanda wanie yang tersayang..Baiklah abah..

Kepada kawan-kawan, selamat menduduki ujian INSAK dan temuduga itu ya..

Lets say..question like this : "So, tell me about yourself..?"

simple right?? hee..All the best...:)



GURU PEMBINA BANGSA BERJAYA..insyaAllah..

p/s: "Berikan ilmu kepada akal supaya tahu, suntikkan iman kepada hati supaya mahu dan berjihadlah menundukkan nafsu supaya mampu.." ---Hasrizal Abdul Jamil @ Murabbi Cinta

6 comments:

Amirah Madihah said...

akak..gud luck!!:)

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

tqvm mirah...:)

Amirah Madihah said...

welkem..chaiyok2 ye akak..jd cikgu yg baek..hehe..:D

motivation Hijacked said...

eh eh, org touchup blog dia pn tiru jgk

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

mirah :insyaAllah..doakan kak wanie..:)

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

MH : ehehe..sy kan designer yang rajin..so, selalu touchup blog..tahniah utk dia yang akhirnya mengubah layout..hehe..good job!

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget