sayyidul istighfar



Friday, April 2, 2010

.....are now friends. i like!

Dua hari lepas, wanie sudah habis baca buku 'Life is an Open secret : You, Me and We." pernah dengar tajuk ini? haa..penulisnya, siapa lagi kalau bukan Zabrina A. Bakar..seronok baca buku ni. Bagi mereka yang sukakan motivasi santai tapi berhikmah, inilah buku yang dicari-cari tu..penggunaan bahasanya pun mudah difahami. Ada dua versi iaitu Bahasa Melayu dan Bahasa inggeris. Sebenarnya, Sis Zabrina ada 3 buku..Alhamdulillah..wanie sudah membeli ketiga-tiga buku motivasi yang comel tu..yang "Ramadan Special" belum habis..oh ya, semalam, wanie jumpa Facebook beliau..apa lagi, terus add as friend..hari ni..sudah di'approve'..tq..tak caya? tengok ni...hee..


sumber diambil dari: Facebook

Ok lah..nak siapkan laporan kursus 'Sains Kehidupan' pula..teruja je tadi...hee..Selamat Hari Jumaat kawan-kawan..Sayyidul Ayyam..hari yang banyak keberkatannya..:) daa...

2 comments:

Anonymous said...

Ohh, ms sy approve dia, dia xpost kt blog pun :(

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

hee..masa tu saya belum buat blog ni pun lagi dia..ha2..:p

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget