sayyidul istighfar



Tuesday, April 6, 2010

miss my kins..here i come!

Yeah!! esok insyaAllah wanie akan balik kampung bersama kawan iaitu Wan Nurul Syuhada (kawan satu sekolah naim lilbanat ni)..Kali ni kami balik dengan bas sebab nak bawa balik barang-barang juga,maklumlah sudah hanpir 4 tahun di UKM kan..:) hmm..berat juga beg-beg wanie ni..tapi wanie dah siap-siap kemas dua tiga hari lepas lagi..ha2..sudah tak sabar nak balik..rindu sangat dengan mama, abah, my siblings dan my grandma..

Bersama sebahagian keluargaku yang terindah..i like!

eh, ada yang bertanya wanie kenapa nak balik, kan ni minggu ulangkaji? haa..jangan tak tau, exam wanie pada 29 April 2010..jadi, balik awal la, selepas itu, 10 hari sebelum exam, kami datang balik UKM...hee..proaktif ya..
Kebetulan, adik wanie, Farah pun balik kampung..yeay..dapat jumpa sis!
hmm..walaupun di rumah, blog kesayangan ni wanie pasti akan update from time to time..insyaAllah..nantikan cerita-cerita baru di Bintang Hati...daa..

p/s: si putih kena tinggal..huhu


6 comments:

Anonymous said...

np x bwk balik si putih nye???=)ainur

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

x muat beg sudah..pastu nanti nk bawa lg cni..hee..lgpun, tkut penyek si putih syg i ni..:p

Anonymous said...

waaaaaa, wani mau balik..baru nak plan jalan2..nanti suda balik cni bagitaw la..masz akan pulang 25hb, sempat x nak jumpe ni???

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

huhuu..ok2..wanie blk ukm isyaAllah 17 hb..insyaAllah sempat masz..c u!! :)

Anonymous said...

Hehe, nantisi busuk ikut makcik cleaner blk rumah

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

hee..skrg si putih dah ada kawan..namanya si buddy..ha2..comel nih..:)

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget