sayyidul istighfar



Friday, August 20, 2010

Kalau rasa sedih

Malam ramadhan yang dingin..sesekali teringat peristiwa yang menyedihkan, menyakitkan hati, merunsingkan fikiran...eh, melayan perasaan la pula kalau macam ni..

Ada yang tengah sedih ke sekarang?

Tak baik sedih-sedih kalau perkara tu tak sepatutnya untuk 'disedihkan' kan.. Bukankah kita ada banyak lagi perkara yang boleh mengembirakan kita?
Carilah perkara itu..Macam wanie, suka jalan-jalan kalau sedih, jom pergi jalan-jalan kat Kota Bharu..hmm..dah pergi pun semalam..Alhamdulillah, dapat ok la perasaan ni..

Tak sukanya meluahkan perasaan di sini. Sebab tu wanie tak suka facebook..ramai yang meluahkan perasasan di situ..haih..

Cuma, bila difikirkan ini blog peribadi, boleh la juga sekadar memenuhi entri malam ini. Kalau ada yang tak suka baca, boleh klik 'button' cross kat atas tu kan..hee..

hmm..Harap boleh tidur lena sampai waktu sahur..insyaAllah..

Ok, perlu rehatkan badan. Petang esok kena mengajar tuisyen 3 jam..kena bersedia mental dan fizikal untuk anak-anak murid sekalian ya wanie..daa..



p/s: Everything happen for a good reason, insyaAllah..:)

1 comments:

ini bukan flickr said...

jangan sedih2 ya.. pg tido cpt :)

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget