sayyidul istighfar



Saturday, October 3, 2009

berusaha!

Kenapa sekarang baru dapat rasa kesunyian kalau sorang2 kat bilik? dulu xrasa sangat mcm ni..rasa malas pun ada..sb tu wanie ada letak doa kat blog ni supaya selalu dapat semangat untuk tidak malas..hm,setakat ni dah hampir siap tesis dan group work tu..mana xnya, nekad siapkan supaya dapat ulangkaji untuk mid sem hari selasa ni..tapi part presentation tu belum buat..dah lama x present..biasanya guna English kalau present. tapi kali ini guna BM plk..kena prepare slide..aduh,slaid blum buat..ahli kumpulan pun blum bt..biasalah kitorang group last kena present..hu..tapi alhamdulillah still ada msa utk buat lps mid sem..then baru mula untuk study final..Puan Linda, harap puan suka dengan hasil kerja kami..insyaAllah..wanie,berusaha buat yang terbaik!



Nak tau, tadi lps dinner ngan mirah,kitorang dapat makan makanan raya lagi..lemang,rendang,nasi impit..sume dari geng surau An-Nur..Tq very much jemput kami walaupun malu sgt2 tadi..segan tuu..sume junior lelaki...haih..best mknan tadi..tq maliki, zaidi, syed and yg lain juga..

p/s: alhamdulillah..

0 comments:

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget