sayyidul istighfar



Thursday, October 15, 2009

hari yang penat..

Alhamdulillah..syukur pada Allah..wanie dah 'present' tugasan kumpulan berkenaan dgn sistem pembiakan..leganya rasa bila dah lepas..wanie nak ucapkan terima kasih kepada Puan linda selaku pensyarah Variasi Sel Dan Tisu..you are one of the best lecturers that i ever have..hm, sekarang boleh tumpu kepada tesis yang tgh nak 'touch up' sikit tu. Thankyou kepada En.Yusoff juga kerana banyak tunjukajar telah diberikan kepada wanie dan kawan-kawan..oh ya, 27 Oktober final exam wanie bermula..mesti tumpukan final exam..semoga ada perancangan yang rapi..
hu,ptg semalam,slps balik dari presentation tu belum sempat rehat pun..sakitnya kaki ni Allah saja yang tahu..slps isyak, ada meeting..walaupun penat tapi masih sempat 'post' kan sesuatu kat blog kesayangan ni..hee
p/s: hmm..mesti siapkan tesis tu secepat mungkin! good luck..

0 comments:

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget