sayyidul istighfar



Friday, October 9, 2009

Hari Keluarga BSMM DET88E...

Wanie baru je balik dari majlis Hari Keluarga Bulan Sabit Merah DET.E..kali ni junior PPC ke-12 yg handle..majlis berjalan dengan lancar..ok lah org kata..plg lawak bila sesi sukaneka..sume VIP terlibat..time ni la nk tgk gelagat lucu yg jarang dpt dilihat..ada satu tu kan, main game teka aksi tu..aksi hiphop yg sepatutnya dibuat tp jd tarian tango! ha2..pastu yg seronoknya, dapat berjumpa ngan kawan-kawan seangkatan dulu..maklumlah, sekarang dh jadi super senior..mkn pun org sediakan tmpat ber'aircond'..well..
Ptg tadi,wanie ada pg tgk persiapan n sempat la tunjuk skill masak sikit..walaupun hanya menggoreng makanan kat luar BR, terasa mcm mengendalikan rancangan 'ketuk-ketuk Ramadhan plk'( bila la nak dpt peluang jd hos ni..).. Part cabutan bertuah plk, tak tau nak ckp pe..selalu xdpt hadiah cabutan bertuah..sadisnya bila nombor 036 dipanggil sedangkan nombor wanie 037! oh... Apapun, diharapkan junior thn2 depan dapat aturkan program hari keluarga yg lebih bermakna lagi..cthnya,buat kat luar ke, kat luar KIY pn jadilah..Last but not least,tahniah utk junior kak wanie..kak wanie tau dan nampak semangat kamu semua dari awal..:)p/s: sedapnya bebola ketam tadi..haih..

1 comments:

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

testing..

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget