sayyidul istighfar



Friday, October 2, 2009

oh air asia..

salam 1 Malaysia..eh,macam pembaca berita plk..hee.
Minggu-minggu terakhir menjelang final exam ni wanie semakin sibuk.kadang-kadang penat sangat..huh,terasa kesibukan dan indicator nya..selalu je pening kepala bila fikirkan kerja yang belum siap.tapi bila pening kepala selepas menyiapkan kerja adalah sesuatu yang memberi kepuasan bagi wanie. hm..semakin menuju alam dewasa ni,semakin banyak benda perlu difikirkan..pelik tapi benar,baru je balik beraya dari kampung hari tu, wanie dah mula rindu kat family..macam budak kecik pula rasa..tapi memang tu yang wanie rasa..haiz..
Nak luahkan pada siapa? pada blog jgk....ha2..hm,tadi,seharian wanie dan coursemate iaitu cik ainur berada di bilik wanie n mengadap laptop..hu..nak booking tiket air asia mulanya..hari ini dalam sejarah,penempahan tiket mengambil masa selama 4 jam..ha2..nape lh plk CIMB buat hal..tp mgkn juga internet problem..apa org kata,xde rezeki nk dpt yg murah waktu tu..hu2,tak tau nk bg reason apa sb masing2 dh serabai jadinya..menguap2 then,kami stop tepat2 jam 12..ha2..konon nak dpt tiket murah,tapi tiket pun tak dapat..si ainur siap bawa printer dia yang innocent( jika dilihat design printer itu) lagi tu..hee..lepas tu, mirah atau nama mesra 'miyau' turut menyampuk sekali sekala..lucu la korang..xpelh,mungkin nanti ada lagi peluang untuk dpt yg lbh baik..anyway,thank you very much ainur for your willingness to help n eventhough it doesn't work out, but we had spent our time with full of great things..he2..you know that..
P/S: nk naik firefly, dh terlepas tarikh yg dia offer murah..haiz..

0 comments:

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget