sayyidul istighfar



Friday, October 15, 2010

Like and dislike..

Sila maafkan saya kerana sudah lama tidak meng'update' blog ini..bukannya sengaja tapi memang itu perancangan wanie..apakah?

Seperti yang diketahui, blog ni wanie suka untuk cerita (samalah kalau sewaktu mengajar) kan..pasal aktiviti yang menarik, pasal cerita terkini dan juga pasal sahabat wanie..siapa? bukulah..hee..Huh, banyaknya cerita pasal dia..eh, suka hati lah..dah namanya pun blog wanie..ha2..kidding.

Pagi jumaat ni, sungguh mendamaikan..aktiviti hari ni banyak kepada 'penjagaan diri'..Ye la kan, hari macam ni la, nak cek kuku..eh, spot check pun ada? he..bukan spot check, tapi ia memang rutin jumaat..

Sementara tunggu nak sarapan kejap lagi, apa kata wanie kongsikan sikit perkara yang wanie suka dan tak suka..apa? sudah bagitau? tak apa..ni untuk tambah yang mana kurang je dan sebagai menjawab pertanyaan kawan-kawan (macam lah ramai yang nak tau)..hee

Tak nak tau?ok...sila klik 'cross button' di hujung penjuru kanan laptop anda..=p

Wanie suka:
1. membaca
2. menghias
3. shopping


wanie lebih suka:
1. membaca buku-buku motivasi dan majalah RAPI
2. menghias bilik sendiri dan blog
3. 'window shopping' dan membuat gaya sendiri yang dirasakan sesuai


wanie tak suka:
1. Facebook'ing'
2. menonton TV terlalu lama
3. lagu barat


wanie lagi tak suka:
1. orang yang menyakitkan hati wanie dan orang lain
2. orang yang kedekut senyuman
3. ego yang melampau

haa..sudah tau cik jah? ini sahaja yang dapat wanie kongsikan..yang baik jadikan tauladan, yang buruk jadikan sempadan..

Nanti, wanie kongsikan perkara yang lagi menarik, insyaAllah..jaga diri anda ya dan ingat senyum itu manis, jadi, maniskan hari anda dengan kuntuman senyuman..


p/s: selamat hari jumaat dan semoga sentiasa mendapat keberkatan di hari yang mulia ini..daa..

4 comments:

Badio Sulaiman said...

sy suka:
1. fotografi
2. nikon D3100
3. nikon 35mm

sy lagi suka:
1.nikon D7000
2.nikon D700
3. nikon D3s

sy tak suka:
1. H.M Tuah
2. book'ing'
3. pink

sy lagi tak suka:
1. cerita hindustan
2. cik jah
3. pooh

Anonymous said...

wanie, sy sungguh tertarik, xminat FB? knp ya? blh cite? (ikmal)

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

oh ni ikmal yg kenal hari tu kn? awk ad blog? hm, sy xsuka FB byk sbnya..antaranya, ia blh timbulkan rasa ujub bila cuba nk tunjukkn gmbr sndiri, pastu blh bt org jeles n ada juga yg nk menunjuk2..haih..bg sy, FB hanyalah tempat utk mencari kwn lama...err..ok x penjelasan ni? he2..

Nur Hazwani Binti Pauzi said...

Encik badiozaman: Huh, kesian Dr Tuah kalau tengok dia tulis mcm tu..kecik hati ni..cik jah pun sama...huhu

Post a Comment

Doa buat ibu bapa yang dikasihi

Doa buat ibu bapa yang dikasihi
There was an error in this gadget